Select your country

Not finding what you are looking for, select your country from our regional selector:

Search

Orange Cyberdefenses challenger-kultur gör att jobbet aldrig blir tråkigt

Maria Hjälmarstedt

I över 11 år har Maria Hjälmarstedt arbetat på Orange Cyberdefense, trots det känner hon sig långt ifrån klar. Med tre arbetsroller på bolaget är det möjligheten för utveckling och Företagskulturen som har gjort att det aldrig känns tråkigt att gå till jobbet.

 

– Genom åren på Orange Cyberdefense har jag alltid trivts väldigt bra, samtidigt som jag fått möjlighet att ta mig an nya utmaningar och utvecklas professionellt, säger Maria Hjälmarstedt, Inside Sales Manager, Service Delivery Manager och Account ManagerOrange Cyberdefense.

Att axla tre arbetsroller på ett bolag kan låta mycket, men för Maria Hjälmarstedt har det varit en möjlighet att både utvecklas och utmanas. Idag arbetar hon som Inside Sales Manager, Service Delivery Manager och Account Manager på det internationella cybersäkerhetsbolaget Orange Cyberdefense och trivs som fisken i vattnet.

–Det har varit otroligt tacksamt att arbeta på ett bolag där det finns så mycket utvecklingsmöjligheter. Dels har jag fått gå flera olika utbildningar inom bland annat ledarskap samtidigt som jag har erbjudits möjligheten att engagera mig i olika interna projekt, vilket har varit både givande och lärorikt, säger Maria Hjälmarstedt.

Att våga misslyckas

Inom bolaget har Orange Cyberdefense implementerat en challenger-kultur vilket innebär att medarbetarna uppmanas att våga utmana sig själva, en företagskultur som Maria menar har legat till grund genom alla år och även är en av de främsta anledningarna till att hon trivs så bra på bolaget. En stor drivkraft för mig är att få andra att trivas lika bra som jag själv.

–Något som jag tycker har varit väldigt fint är att jag alltid har fått förtroendet att komma med nya idéer eller genomföra olika saker. Självförtroendet ökar när man tar sig an nya utmaningar vilket gör att man aldrig slutar utvecklas. Jag har fortfarande roligt när jag går till jobbet och jag är stolt över att jobba på ett företag som ser de anställda som människor och inte bara som resurser. Jag är övertygad om att jag kommer att vara kvar på bolaget ett bra tag framöver och min målsättning är att fortsätta bidra till att utveckla bolaget och vår företagskultur.

Incident Response Hotline

Facing cyber incidents right now?

Contact our 24/7/365 world wide service incident response hotline.